Gästinlägg av Emmismede

Hello!

Anges lillasyrra här som i vanliga fall bloggar på emmismede.blogg.se :D Jadu, vad ska jag skriva nu?jag kan berätta om mig själv.

Jag heter Emma och är 12 år gammal (99:a) och jag är en hästintresserad tokig unge. Typ. Nejmen jag har en egen häst som heter Odette som jag tränar och tävlar i dressyr med. Jag hopptränar också och hopptävlar ibland. Men jag är mest en dressyrryttare ;) jag gillar också att teckna hästar, fota och shoppa! :D Något jag och Ange har gemensamt :) Båda gillar även att äta god mat på resturang (speciellt nachos på taco bar!) och fixa fint hemma och resa. Vi är ganska lika så även fast det är många år imellan är vi väldigt tighta som systrar ♥


Det var väl det mesta från mig, och juste, kommentera mer här! ;)


Kramar ♥


gammal bild på oss (typ 2 år sedan) ♥

GOD JUL

Nu är klapparna inslagna och jag ska snart bege mig till Skogås för att träffa familjen.


Såhär ser jag ut idag:


Jag har bakat en mumsig cheesecake med pepparkaka och choklad som jag ska ta med.


Hoppas att ni alla får en jättefin dag! Kram

Hehehe

Turist: Excuse me, can I borrow a life?? :D
Jag: Sorry?
Turist: Can I borrow a life? :D :D
Jag: Um...what?
Turist: A life! To cut the cake! :D

Min uppdatering-inte okej

I know!! Men som sagt; väldigt fullt upp just nu.
Idag var jag och klättrade. Riktigt rolig sport! Varför har man inte provat på det tidigare? Det är väldigt jobbigt, jag var såå trött i armarna efter men ändå vill man bara fortsätta. Så om ni inte har klättrat, gör det nu!
Puss <3

Dagens väder - inte okej.

Igår så började jag känna mig lite bekymrad över hela den här Australien-grejen. Inte så att jag inte ville åka men jag började tänka på saker som att jag inte vet hur lång tid jag måste leta innan jag får ett jobb, att jag inte vet var jag ska bo och sådana saker. Men de bekymrena var som bortblåsta när jag klockan sex imorse skulle gå till tåget och det bokstavligen regnade slask! I den stunden visste jag exakt varför jag vill härifrån!

Naturligt godis

Jag hittade det här godiset i en Life-butik. Det var jättegott och finns i flera olika sorter. Det innehåller inget gelatin, E120 eller konstgjorda färgämnen.

Hej!

Idag är jag ledig och har en riktig fixar-dag. Bland annat var jag på vårdcentralen för att få migräntabletter utskrivna. 500 spänn fick jag betala för besöket och 6 tabletter! Jättekul, verkligen. Jaja, nu är man i alla fall garderad. Man har ju ingen lust att åka på tre dagars dunkande huvudvärk när man är i Australien och delar rum med tio pers som man inte känner.

Hej!

Den här överdekorerade granen såg jag i en affär härom dan. I den kunde man hitta allt fråb tekoppar till ugglor vilket jag tyckte var lite kul.


Längtar!!!!

Nu har jag bestämt träff med tre vänner på andra sidan jorden, hur coolt ät inte det!? :D

Alla bitar faller på plats

Idag skrev jag på mitt uppsägningspapper på jobbet och jag har fått ett slutdatum: 23 december blir det som jag jobbar för sista gången. Det känns väldigt bra. Jag har jobbat för det här företaget i fyra år nu. Det kan till och med vara fyra år exakt idag, någon gång i början på december 2007 klev jag in i arbetslivet som en oerfaren liten tonåring ;) Jag känner verkligen att jag har uppnått det jag vill och hunnit utvecklas mycket och det är dags för mig att ta nästa steg nu - ge mig ut i världen och se någonting nytt. 
Idag har jag även hittat en person som ska hyra min lägenhet. Visst vet jag att det är bostadsbrist i Stockholm men att det skulle vara så här lätt att få den uthyrd hade jag inte väntat mig. Det är redan fyra personer som har sagt att de är intyresserade av att hyra den trots att det bara var några dagar sedan som jag berättade för alla att jag skulle flytta. Det blev i alla fall bestämt idag att det är en kollega som ska flytta in här.
Om det kommer att vara lite dålig uppdatering nu ett tag så är det för att jag kommer att vara väldigt upptagen tills jag åker som ni kanske förstår men jag ska försöka att kika in här ganska ofta ändå. Det här kommer ju att bli min resedagbok sedan och då kommer jag att uppdatera er med en massa härliga bilder och berätta om livet i Australien.
Kram!!

Julmys


Till varmrätt åt vi lövbiff och till efterrätt blev det de här bakelserna med nougat och kanel!

Jag har även klätt min gran idag, såhär ser den ut:

<3

2:a advent

Hej på er!
Idag kommer mina brorsor hit och jag ska laga mat och baka. Ja, ni läste rätt. Det som brukar kännetäckna mig i köket är att det aldrig blir som jag tänkt mig eller som det står i receptet men att det ändå blir gott till slut.
Här kommer en amatörbild på min juliga outfit.

Ha en bra dag så hörs vi snart igen!

Jaha...

här har man gått runt och trott att man har en fin blogg. För några dagar sedan ändrade jag till ett rött tema för att jag ville att min blogg skulle bli lite julig under december månad, men av någon anledning uppdaterades det inte på min dator. Så jag gick lyckligt ovetandes omkring och trodde att det bara inte hade ändrats än tills min syster visade att den hade en massa fula bilder på mat! Nej nu återgår jag till mitt kära Bubble Gum-tema igen ;)

Hej kära vänner

Jag hade planerat att gå och lägga mig tidigt idag men sådana planer följer man ju ganska sällan som ni vet. Istället har jag suttit och kollat upp en massa saker inför den stora resan och har varit lite för exalterad för att kunna gå till sängs. Jag upptäckte precis att man kan köpa ett juridiskt korrekt kontrakt vid uthyrning av lägenhet, vilken smart grej va? :)


RSS 2.0