So little time, so much to do

Vad bjuder denna fantastiska helg på då?
Jo tre födelsedagsfiranden och tre 8-timmars jobbpass. Att vara tidsoptimist och ha beslutsångest är ingen bra kombo!
Men det blir säkert kul!
Pöss


Girlicious

Tjejig som jag så bara älskar jag detta;
http://www.youtube.com/watch?v=MWztVgmNEF8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=lRhWlGReNLs&feature=related
Girlicious var en som gick på tv för flera år sen men det händer fortfarande ibland att jag tittar på de här gamla klippen och jag blir alltid på lika bra humör ;)
Puss!

SL borde få pris...

... för årets irritationsmoment. Jag har åkt kommunalt sammanlagt tre gånger idag. Samtliga gånger har det varit förseningar. Ett vanligt återkommande problem på senaste tiden är ju personalbrist, så nu när de har höjt priserna kunde ju en idé vara att lägga lite av pengarna på personal så att någon kan köra kommunaltrafiken också, men icke, där får man bara stå och vänta och hoppas på det bästa. SL ska även minska på avgångarna för att förhindra förseningar trots att det redan är fullt med folk på tågen och bussarna för att det är så få avgångar. Ja som sagt, de vet hur det fungerar, det där att irritera folk.

Näjmen hej, det var inte igår!

Ibland kommer man till en punkt då man har fått nog, den här gången kom det i form av att jag hade varit utan internet i över ett år. Många gånger försökte jag få liv i det, men min dator ville helt enkelt inte hjälpa mig, och man kan ju aldrig tvinga nån att göra nåt som den inte vill, så igår begav jag mig till affären och köpte en ny dator. Tack vare det kunde jag nu skapa den här bloggen, eller återuppliva kanske jag ska säga, jag skrev cirka fem inlägg för flera år sen men sen blev det inget mer, men den här gången ska jag va bättre. Hörs väldigt snart igen!

RSS 2.0