Pics!


En avlägsen strand där det fanns en grotta.


Här håller jag på att gräva en liten grop på stranden. Här fanns det hot spots där det var supervarmt så det kom upp hett vatten nerifrån jorden som man kunde bada i. Så när vi var klara med grävandet blev det som en varm källa som man satt i mitt på stranden, precis bredvid det kalla havet. Får ni nån gång chansen att prova på detta så gör det!


Det här är ett område där det kommer upp en massa ånga genom springor i marken. Ångan kommer från lava som är längre ner i marken. När vi först åkte förbi sådana här ställen på avstånd med bilen trodde vi att det brann, för att ångan är så tät så att det ser ut som rök, det var först på närmare håll som vi fick se vad det var. Riktigt häftigt att detta uppstår naturligt av jordens rörelse. Marken i närheten var alldeles mjuk så att om man tryckte på den med fingret blev det ett avtryck.




Ett stoort träd. De här finns även i Californien.


Här är ett vattenfall som vi var och tittade på. Det var helt galet hur blått vattnet var, det såg ut som att det kom från en pool. Det var svårt att få en bild på själva fallet från en bra vinkel, men det här är forsen nedanför.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0