Nyttig efterrätt

Sitter och tittar på P.S... I Love You och har gjort i ordning en fruksallad bestående av hallon, blåbär, äpple och passionsfrukt med matlagningsgrädde (15%) och lite riven mörk choklad.
Mums!

Dressed up

Idag var jag på stan och letade jobbkläder. Hittade de här två snygga kavajerna :)
Imorgon ska jag ut på jakt efter svarta byxor och en vit blus/skjorta :)

Good week :)

Hej bloggen!
Skönt med fredag. Ja, nu kan jag faktiskt också börja säga så och ha den där speciella fredagskänslan för det är nämligen så att jag har fått jobb! Och därmed klarade jag mitt mål med att ha fått ett heltidsjobb innan sista januari ;) med minsta minsta marginal. I måndags var jag kallad till intervju på Kontorsfixarna som företaget heter, och sen var det snabba puckar. På tisdagen mailade jag mina referenser och onsdag morgon ringde de och sagt att jag fått jobbet! Dagen efter, alltså igår (sista januari) åkte jag dit för att skriva på kontrakt och strax innan jag skulle dit ringde de och sa att det blivit lite ändringar i planeringen och frågade om jag kunde börja jobba redan efter vi skrivit på papper, och det gjorde jag såklart ;) Och idag jobbade jag heldag. Det är ju ett bemanningsföretag så jag kommer att bli inbokad på olika ställen och få ett schema för nästkommande vecka hela tiden. Det blir kul eftersom jag gillar när det händer lite och man inte går runt i samma rutiner jämt. Nästa vecka ska jag jobba som receptionist på en advokatbyrå på måndag (får bli lite shopping i helgen så att man kan se lite anständig ut när man ska jobba på ett sånt seriöst ställe :>) och tisdag till fredag ska jag ha upplärning i växeln på Folksam. Peppad!
Efter jobbet idag träffade jag två kompisar som jag inte sett på länge. Det var sjuukt kul, vi bara satt och babblade i timmar ;) Lyckad kväll med andra ord!
Hejhej!

RSS 2.0