Då är man riktigt trött..

..när man sitter på tåget och tänker "Jag kommer snart att somna levande....somna levande...levande?....vaken!...jag kommer snart att somna vaken....somna vaken?....om jag inte skulle vara levande skulle jag vara död...när man är död kan man ju inte somna, man måste ju vara levande, när man är död är det som att man alltid sover...jag kommer snart att somna vaken...jag sitter här vaken och sen somnar jag...men om jag inte är vaken så sover jag ju redan...stående heter det ju! jag kommer snart att somna stående...fast jag sitter ner men det är nästan samma sak...."

Sängen nästa!

Klänningen till Boostergalan

Jag har ju fortfarande inte visat någon bild på klänningen som jag köpte tidigare i veckan. Såhär ser den ut:

Den är väldigt speciell men jag tror ändå inte att någon kommer att bli förvånad över att se den på mig :P Nu ska jag sova, natti natti!

Hej!

Jag tycker att det är kul att gå runt på stan men inte när jag letar efter någonting speciellt för då lyckas jag aldrig hitta det, jag är ganska petig men framförallt tycker jag att Sverige har för smalt och litet utbud när det gäller många saker. Idag skulle jag köpa skor och smycket men kom istället hem med det här:

För det här söta linnet fick jag betala 38 kr, ja jag skrev 38!! Det äger att kunna handla det som de rear ut efter sommaren för att man ska spendera vintern någonstans där det är varmt! Färgen är helt fantastisk om jag får säga det själv ;) (kameran gör den inte rätta).

Den här toppen köpte jag iförrgår:

<3


Niceville

Iadg var jag på bio. Självklart gick jag till godisaffären Caramella innan, standard :) Vi såg Niceville, den var en väldigt bra film med ett fint budskap. Den fick mig att tänka på att vi borde visa mer omtanke för våra medmänniskor!En bild på mig idagPeace and love!

Tummen upp...

...för Sqeezed up som säljer goda och hälsosamma smoothies, juicer och milkshakes!

Ooouuch!

Ni som känner mig vet att jag är ganska klumpig hehe. Idag så råkade jag tex få ett blåmärke på knät, börja blöda på handen och bryta en nagel, men det är så min vardag brukar se ut. När jag däremot råkar slå i huvudet i väggen när jag ligger i sängen och ska sova börjar jag undra själv hur jag lyckas!

Dagens outfit

Idag ska jag ut på jakt efter en klänning till Boostergalan. Sen ska jag möta upp en kollega för lite jobb med en pärm som handlar om arbetsledning.


Jag gillar inte när det är kallt ute men de här mysiga skorna har jag faktiskt längtat efter att få använda.

Min morgon

Tvinga mig upp ur sängen för att sätta igång en tvättmaskin. Check.
Stöta på mina snygga grannar på väg till tvättstugan när jag själv ser nyvaken och allmänt risig ut. Check.
Nu är det dags för att njuta av lite frukost; chokladmjölk med Rice Krispies, istället för vanlig mjölk med chokladflingor. Om ni inte har smakat det, smaka! det är jättegott ;)


Här kommer bilderna..

...som jag lovade tidigare idag :)


Globen som jag alltid vill se den!


Den här killen var förband. Han var inte speciellt rolig att lyssna på men desto roligare att titta på ;)


Efter 1½ timmes väntan var alla riktigt taggade när Britney äntligen skulle starta sin show!


Hennes första outfit var en glittrig body vilket inte var någon stor överraskning. I första låten dansade hon bakom galler med heta "poliser" som dansade bredvid.


Jag fullkomligt älskade den här supergulliga bakgrunden!


En bild på publiken. Vi hamnade bakom två män som var en bra bit äldre än mig men som diggade Britney till 100%, ganska kul.


Avslutet var riktigt häftigt och storslaget. Hon bjöd verkligen på en show som man kommer att minnas länge!

God morgon!

Satans vad trött jag är, det är en sån morgon då jag bara kände att snoozar jag en enda minut till så kommer jag att försova mig och komma för sent till jobbet, då är det bäst att bara tvinga sig själv upp ur sängen!
Men det är det värt, jag var ju på Britney Spears igår och det va jättekul! Sitter och lyssnar på Lucky just nu, jag har alltid älskat den låten och videon. Jag lägger upp lite bilder och berättar mer senare. Nu ska jag göra mig i ordning.
Puss!

Dagens outfit


Mys

Min lördagskväll bestod av detta;


 
 

"Förtrollad" är en riktig feel good-film, man lever sig verkligen in i sagovärlden. När jag ser den börjar jag tänka på hur det skulle vara om verkliga livet var lite mer så, att alla skulle gå runt i vackra, färgglada klänningar och sjunga och dansa så fort de var glada (vilket de i princip alltid skulle vara) haha ;). En scen i filmen är ganska rolig; när huvudpersonen för första gången i hela sitt liv blir arg. Först kan hon inte förstå vad det är hon känner men sen när hon väl inser att hon är arg så börjar hon skratta för att hon tycker att det är så roligt att ha upptäckt en ny känsla och killen som gör henne arg (som är en helt vanlig person) tycker ju att hon är jättekonstig som är arg och skrattar samtidigt. Den här filmen är absolut värd att se!

Fika ekologiskt

Jag har länge velat gå till ett café på söder som heter Barista men det har aldrig blivit av. Så idag gick jag och min syster dit och vi båda gillade det jättemycket. Tydligen så hade de glutenfri chokladtårta så jag var ju bara tvungen att köpa det även fast jag inte ens var sugen från början (den var GOD!). En annan grej som vi gillade var att deras kaffe var Fairtrade-märkt och deras engångsmaterial, tex servetter och koppar, var ekologiska. Om man skaffar ett Stammis-kort där så sjänker de dessutom pengar till en skolmåltid i Etiopien varje gång man fikar där, vilken smart idé! Så självklart blir det återbesök där.

Efter vi hade varit på Barista så fyndade jag ett par bas-jeans som passar till allt och en enkel vit skjorta, blir perfekt att ha sen när jag ska resa runt i värmen!

                   


Dagens...

såhär såg jag ut idag;


Dödskallar


Jag tycker att det är jättesnyggt med smycken med dödskallar. De här örhängena köpte jag idag när jag va på stan.
Sjukt trött...

...efter att ha jobbat från fem till halv fyra med mindre än en halvtimmes rast, men så blir det ibland.

Förändra en annan persons liv

Idag efter jobbet kände jag mig ganska sliten och inte alls på topp. Lyckligtvis hade jag en avslappnande ansiktsbehandling inbokad efteråt. På vägen dit blev jag stannad på gatan av en tjej som letade efter nya medlemmar till Rädda Barnen och hon behövde inte säga mycket för att jag skulle vilja bli månadsgivare. Jag är sedan tidigare medlem i Amnesty. Båda de organistationerna är politiskt oberoende vilket jag tycker är jättebra, deras enda mål är att hjälpa människor i världen som på olika sätt är utsatta. Att bli medlem går jättesnabbt. Du väljer själv hur mycket du vill ge varje månad och det går på autogiro så det är pengar som du kanske inte ens skulle märka av att du hade. Att avvara en liten summa varje månad för att förändra flera människor liv är något som faktiskt de flesta i Sverige har råd med så varför inte bli medlem nu på en gång? Du kommer inte att ångra dig!

Nytt pass

Idag har jag ansökt om ett nytt pass. Det som jag har nu är otroligt slitet då jag har använt det som legitimation i flera år. När jag skulle åka till USA hånlog dem åt mig vid passkontrollen och frågade om jag hade haft mitt pass i tvättmaskinen. Att jag fick åka till Turkiet med samma pass ytterligare ett halvår senare var rena turen. Hur som helst ska jag hämta ut det nya om cirka en vecka och då kan jag ansöka om mitt visum :)

LördagSåhär kommer jag att se ut under kvällens festligheter:Såhär kommer jag att se ut under kvällens festligheter.

RSS 2.0