Byron Bay

Hej på er!
Nu kommer till slut en uppdatering efter ett långt uppehåll. Jag kom precis "hem" från en vecka I Byron Bay, vilket är en väldigt popular liten ort/by bland turister som reser runt i Australien. Än så länge är det stället i Australien där jag har sett flest svenskar. Jag åkte dit med två tjejer som jag lärde känna i Brisbane.
Några bilder får sammanfatta veckan.

Varje dag startade vi på ett café med underbar frukost

Tyvärr regnade det en hel del så vi kunde bara gå till stranden tre gånger.

Hostelet hade en egen bar med riiiktigt bra deals. Köpte man något att dricka mellan sju och åtta (från cirka 20 kr) varje kväll så fick man en måltid på köpet!
Det blev lite välbehövd shopping. Ett par av mina skor blev stulna eller bortslängda förra veckan, ja sådant händer tyvärr när man bor på hostel och mina enda flipflops var väldigt utnötta efter flitig användning.

Jag hittade en affär med en massa söta klänningar och föll för den här.

Jag köpte även två armband som kommer att visa en annan dag! :)


Gurka+paprika=30 spänn

Den här dagen började i vanlig ordning med att sola vid lagunen. Vissa i Brisbane saknar den riktiga stranden men jag älskar verkligen lagunen!
Efter det blev det ett besök på gymmet. Jag hade haft ett fyra dagars uppehåll pga påskstängt och skit så det kändes riktigt bra att vara tillbaka igen!
Efter det var jag sugen på en god sallad och gav efter och köpte för första gången på länge en gurka för 18kr och en paprika (den minsta jag kunde hitta) för 11kr. Saker är så jäkla dyra här!! Sedan jag kom till Australien har jag ätit mer nudlar opch tonfisk än jag brukar äta på ett helt år. Jag brukade inte ens äta det förut. Det enda positiva med detta är att godis och andra onyttigheter är precis lika dyra så det är faktiskt lättare att hålla sig borta från sådant här än i Sverige.

Brisbane på kvällen. Obs, jag tog bilden med en liten digitalkamera som jag fick låna av en kompis, så kvaliten är inte så bra.

Party everyday

Hej!! Uppdateringen har varit sämst på senaste tiden. Jag vet. Grejen är att jag inte har så mycket intressant att berätta om mina dagar just nu eftersom att de mestadels ser likadana ut; stranden på morgonen, gymmet på eftermiddagen och sedan fest på kvällen. Så nu vet ni i alla fall vad jag gör om dagarna. Är helt enkelt upptagen med att njuta av livet ;) Vädret har varit så himla underbart på senaste tiden och jag har fått massor av färg :) Ikväll blir det bowling med med kompisarna från hostelet och sedan utgång. Kanske ska kolla in casinot här för första gången. Hoppas att allt är bra med er alla, hörs snart igen! <3

Chokladhjärtan.

RSS 2.0